NIEUWE SINGLE ! - ‘Ik volg je’

Nieuwe single voor Michelle (12)!

De uit Drenthe afkomstige zangeres Michelle (12) heeft in de laatste twee jaar al vele hitnoteringen bij mogen schrijven. Niet alleen bij de radiostations, maar ook in de Nationale single Top100 hebben haar liedjes gestaan. In navolging van dit succes komt zij met een nieuwe knaller van een single. De muziek en tekst is van de hand van Sylvia Magendans - van Zeist en Martin Sterken die ook tevens tekende voor de produktie. Een vrolijke single getiteld: “Ik volg je”, over een verliefdheid via de sociale media! Een up-to-date liedje dus met een hoog meezinggehalte! Promotie is in handen van Jan Zwarteveen en de single komt uit op het MAP Records platenlabel en is verkrijgbaar via de bekende downloadportals en streaming media.

Om te downloaden, klik hier.

Ook in de Tv Oranje Verzoekparade kan er weer gestemd worden op dit nummer, ga daarvoor naar http://www.tvoranje.nl/verzoekparade.html, zoek op Michelle Okken en stem op ‘Ik volg je’

Showflits bij Tv Oranje.

Hoes voorkant. Hoes achterkant

5 Comments on “NIEUWE SINGLE ! - ‘Ik volg je’

Geef een reactie