Michelle Okken (15) komt met verrassende nieuwe single!

Michelle Okken (15) komt met verrassende nieuwe single!

Dat Michelle op haar jonge leeftijd van 15 jaar al met haar 9e eigen single komt is iets waar ze heel erg trots op is. Inmiddels is Michelle al lang geen klein meisje meer en wordt het dus ook tijd voor haar om een andere richting op te gaan, samen met Bram Koning en Jeroen Dirksen, die eerder prachtige nummers uitbrachten met o.a. André Hazes en Gerard Joling, is dit zeker gelukt. Haar 9e single ‘Als ik jou zie’ is uitgebracht onder het label ‘LALA MUSIC’
Afgelopen 7 mei heeft zij deze prachtige single gepresenteerd in Zalencentrum ‘De Heugte’ in Nieuw-Balinge. De single is uitgereikt door Ton & Hanny Veerkamp, die Michelle na meerdere ontmoetingen in hun hart hebben gesloten, wat andersom ook zeker het geval is.
Plugging is in handen van Nynke Tuinstra.

18379019_1269752873121946_1686679237_o

Geef een antwoord