Biografie

Michelle Okken zag op 10 juli 2002 in Hoogeveen het levenslicht en groeide als jongste telg op in een gezin van 5 personen. Als klein meisje Babystond ze al in de box te zingen en te dansen en zit muziek haar in het bloed.

Het liefste zingt zij de hele dag, maar ook dansen en paardrijden doet haar hart sneller kloppen.

Op 13 augustus 2011 organiseerden haar ouders voor de eerste keer een artiestenavond in cafetaria/restaurant ’t Drentsche Leven in Spier waar zij haar eerste optreden voor publiek mocht geven en door het doorlopende succes hiervan nog menig keer daarop!

Zij heeft bij een demostudio enkele covers opgenomen en kwam daar al snel achter dat dit hetgeen is dat zij wil doen. Inmiddels heeft Michelle haar draai gevonden in de muziek en wil eigenlijk alleen maar meer.

Haar ouders zijn in contact gekomen met producer en songwriter Martin Sterken die ook verantwoordelijk voor successen van o.a. Jannes, Henk Wijngaard en vele andere artiesten. Hij was zeer enthousiast over het grote talent van deze jonge zangeres! Niet alleen zingt zij kraakhelder, maar zij weet ook het publiek zeer snel voor zich te winnen, wat eigenlijk een zeldzame eigenschap is bij menig artiest. Martin Sterken schrijft nu de songs voor haar en begeleidt haar in haar carriere.  Inmiddels is de nieuwe single ‘Ik volg je’ haar 6e nieuwe single op rij. Waarbij ook een professionele videoclip is opgenomen, gemaakt door Robert Vegt Tv Producties.

Volg haar nu ook op Facebook en Twitter!

10492277_406004186204820_8304278079571228834_n

Word vrienden met mij!

facebook twitter naamloos YouTube-icon-full_color

Sponsor

Top Keukens Valthermond Folder Top Keukens

Fanclub Michelle Okken

Word nu ook lid van de fanclub! www.michelleokkenfansite.nl