Nieuwe CD!

‘Het leven lacht Michelle Okken (16) toe!’

Nadat Michelle haar zangcarrière een jaartje in de ijskast heeft gezet, om volledig voor school te gaan in haar examenjaar, is ze weer compleet terug en lacht het leven haar inderdaad toe. Met vlag en wimpel is ze geslaagd en kan ze zich nu compleet focussen op haar nieuwe single, getiteld ‘Het leven lacht me toe’.
De eerste samenwerking voor ‘Als ik jou zie’ met Bram Koning en Jeroen Dirksen is zo goed bevallen, dat er geen twijfel was over met wie ze voor haar nieuwe single wilde gaan samenwerken, met een prachtig eindresultaat.
Voor de clip is ze samen met haar team naar de hoofdstad van ons land afgereisd en ook dat resultaat mag er zijn.
Inmiddels is de single al door diverse radiostations opgepakt en zijn er niets anders dan lovende reacties, op zowel het nieuwe nummer, als op de clip.
Afgelopen zaterdag is de single gepresenteerd aan het publiek, wederom in zalencentrum ‘De Heugte’ in Nieuw-Balinge en ditmaal ook weer uitgereikt door Ton & Hanny Veerkamp.
De 16-jarige zangeres is, zoals ze zelf zingt, niet meer te stoppen en dit is pas het begin, we kunnen dus ook in de toekomst nog veel mooie dingen van haar verwachten.

Plugging: Nynke Tuinstra / 06-48885790 / [email protected]
Info: www.michelleokken.nl
Clip: https://www.youtube.com/watch?v=h23xD_7-VYY
Download: http://www.zazell.nl/browse_bundle.aspx?bundle_id=1642319

20180611_185351